Recensies


Beste Klant,

Ik zou het heel erg waarderen wanneer u een reactie zou willen achterlaten over hoe u de behandeling heeft ervaren. Alvast hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,
Brenda Segers

13 gedachten over “Recensies”

 1. zeker een aanrader,ik heb er echt van genoten en ik voel me stukken verlichter.
  bedankt en zeker tot ziens.
  Mvg Monique

  1. Heel graag gedaan Monique! Het is voor mij altijd weer een uitdaging om iemand beter in zijn/haar vel te laten zitten. Goed om te horen dat dat gelukt is.

   Groetjes Brenda en graag tot snel

 2. Gisteravond samen met mijn collega een heerlijke massage gehad. Voel het wel nu maar op een positieve manier.

  Bedankt Hattie en Miriam

  1. Hallo Miriam,

   Fijn dat je je beter voelt naar aanleiding van de massage. Het was ook een feestje jullie beide te mogen ontvangen. Graag tot het volgende “bedrijfsuitje” …

   Groetjes Brenda

 3. Brenda is een echte vakvrouw! Ik ga er iedere 5-6 weken preventief heen. Brenda geeft een stevige sportmassage als je daarvoor kiest, heerlijk! De praktijk is fris ingericht en hygiënisch, een heerlijk rustmoment!

  1. Dank voor je lovende woorden Lucienne!!! Je bent zelf een geweldig mens en hoop je nog lang te mogen “verzorgen”.

   Liefs Brenda

 4. Naar de maandelijkse massages van Brenda kijk ik een week van te voren al uit. Brenda is een professionele masseur met persoonlijke aandacht voor haar klanten. Als herboren loop ik een uur later weer naar buiten. Top!

 5. Lekker nuchter met aandacht voor haar cliënt, zo wil ik Brenda omschrijven. Twee keer in de maand maak ik gebruik van Brenda haar kennis en kunde om gezond te blijven achter mijn werkplek (bureau). Fris en fruitig en uitgerust kan ik daarna weer aan het werk. Een aanrader!

 6. BS balans heeft al vele stoelmassages bij ons bedrijf uitgevoerd, deze massages op kantoor hebben een positieve invloed op het welzijn van mijn en op mijn collega’s,
  wij bij IF-Technology zijn daarom ook erg blij met de positieve inspanningen van Brenda.

 7. Ik heb een ontzettend goede voedingsadvies van Breda gekregen. Ben niet alleen afgevallen maar sinds ik anders ging eten (gezonder, gevarieerde en veel lekkerder) zijn ook andere klachten verdwenen! Zoals: migraine, buikpijn en huidklachten! Bedankt Brenda!!

 8. Vanaf vandaag mag ik weer :-). Iedere maand behandelt Brenda mij preventief en met zeer goed resultaat. Een heerlijk uurtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *