Voetreflexologie

Door specifieke drukpunten op de voeten te triggeren, gaat het lichaam signalen afgeven, waardoor er positieve stoffen zoals endorfine vrijkomen. Hierdoor zul je uiteindelijk minder stress en pijn ervaren. Daarnaast helpt voetreflexologie helpt bij het verminderen van gifstoffen, spanningen en ontstekingen.

Met duizenden zenuwen in je voeten, is het een echte vaardigheid om exact te weten welke punten je precies moet stimuleren. Masseurs gebruiken daarom voetreflexologie-kaarten, waarop duidelijk staat aangegeven welk punt op je voet in contact staat met andere delen van je lichaam. Je tenen zijn bijvoorbeeld direct verbonden met je hoofd en je hielen hebben een connectie met je onderrug en darmen. Daarom is ook het doel bij voetreflexologie om je volledige lichaam te ontspannen in plaats van enkel je voeten.

Voetreflexologie kan helpen bij het verlichten van diverse aandoeningen, waaronder artritis, hoofdpijn, migraine en PMS. Bovendien is het aantal sessies dat je neemt volledig aan jou. Veel mensen voelen zich al beter en opgewekter na slechts enkele behandelingen. Wanneer je dus last hebt van pijn of gewoon niet zo lekker in je vel zit, probeer dan eens voetreflexologie. Het is de investering zeker waard.

30 minuten €27,50
60 minuten €47,50
90 minuten €67,50

Een onvergetelijke ervaring!