Kinesiologie

Ontdek de kracht van Kinesiologie!

Ben jij wel eens moe, gestrest of heb je last van vervelende klachten zoals hoofdpijn of buikpijn? Kinesiologie kan jou helpen om je beter te voelen en weer in balans te komen! Kinesiologie is een manier om te ontdekken wat er in jouw lichaam gebeurt en hoe je je weer gezond en energiek kunt voelen.

Wat is Kinesiologie?

Kinesiologie is een manier om te kijken naar hoe jouw lichaam werkt en hoe je je voelt. Ik kijk bijvoorbeeld welke spieren in jouw lichaam sterk zijn en welke spieren zwak zijn. Op die manier kan ik zien waar er misschien iets mis is in jouw lichaam en kan ik jou helpen om dat op te lossen. Ik gebruik daarbij allemaal verschillende technieken, zoals aanrakingen en massages. Het idee is dat als jouw lichaam weer in balans is, jij je beter voelt en minder klachten hebt.

Voordelen van Kinesiologie

Kinesiologie kan helpen om minder last te hebben van stress en angst.

Het kan helpen om minder pijn te hebben, bijvoorbeeld bij hoofdpijn of buikpijn.

Kinesiologie kan helpen om je beter te kunnen concentreren en je beter te voelen.

Het kan helpen om beter te kunnen slapen en uitgeruster wakker te worden.

Kinesiologie kan helpen om beter om te gaan met emoties, zoals verdriet, boosheid of angst.

Hoe werkt een sessie Kinesiologie?

Tijdens een sessie Kinesiologie ga ik samen met jou op zoek naar waar jouw klachten vandaan komen. Dit doe ik door te kijken naar jouw spieren en andere delen van jouw lichaam. Samen met jou ga ik op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. Als de oorzaak bekend is, dan maken we samen een plan om jou te helpen. Dit kan bijvoorbeeld een massage zijn of een oefening. Het doel van de behandeling is om jouw lichaam weer in balans te brengen, zodat jij je weer gezond en energiek voelt!

Conclusie

Kinesiologie kan jou helpen om je beter te voelen en weer in balans te komen! Het is een veilige en effectieve manier om klachten te verminderen en de gezondheid en het welzijn van jouw lichaam te verbeteren. Neem contact op om te ontdekken wat Kinesiologie voor jou kan betekenen!

Behandeling kiezen:

14 spierenbalans:

Wil je je meridianen weer laten stromen, maar hoef je niet perse het hoe en waarom te weten? kies dan voor de 14 spierenbalans. We noemen het ook wel de quick fix. Ik test wat uit balans is en corrigeer het direct. Zo ga je met een stromend energie systeem de deur uit. Eigenlijk is het een ontspanningsmassage voor je energiesysteem. Je kunt het ook als onderhoud doen. Veel mensen nemen een massage voor het onderhoud van hun lijf, de 14 spierenbalans kun je ook als onderhoud zien.

Kinesiologie sessie:

Heb je klachten en wil je graag weten waar deze vandaan komen, of wil je er gewoon graag van af? Dan gaan we een therapeutische sessie in. Hierbij stellen wij je hulpvraag centraal, kijken hoeveel stress hierop zit en zoeken naar antwoorden. Tijdens de sessie gaan we op zoek naar datgene wat jou weer in balans brengt.

Een onvergetelijke ervaring!