Metamorfose massage

Een metamorfose massage is een specifieke vorm van massage die gericht is op het bevorderen van innerlijke transformatie en persoonlijke groei.

Het is een holistische benadering waarbij wordt aangenomen dat bepaalde reflexpunten op de voeten, handen en het hoofd overeenkomen met verschillende stadia van ontwikkeling in de baarmoeder. Door deze reflexpunten zachtjes aan te raken, wordt er gestimuleerd om eventuele blokkades op te heffen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren.

De massage is ontwikkeld door de Britse reflexoloog Robert St. John en is gebaseerd op de principes van de prenatale psychologie, waarbij wordt geloofd dat ervaringen in de baarmoeder van invloed kunnen zijn op ons welzijn en gedrag in latere levensfasen.

De metamorfose massage is niet gericht op het behandelen van specifieke fysieke klachten, maar op het bevorderen van een diepe ontspanning, het vrijmaken van energieblokkades en het ondersteunen van persoonlijke groei en transformatie.

Tijdens een metamorfose massage lig je meestal volledig gekleed op een massagebank. De masseur oefent zachte druk uit op de reflexpunten van je voeten, handen en hoofd, terwijl je ontspant en je overgeeft aan de ervaring. De massage kan helpen om diepe ontspanning te bereiken, stress te verminderen, emotionele blokkades los te laten en een gevoel van welzijn en innerlijke rust te bevorderen.

Het is belangrijk op te merken dat de effecten van metamorfose massage subjectief kunnen zijn en variƫren van persoon tot persoon.

Een onvergetelijke ervaring!