Zwangerschapsmassage

De focus ligt bij een zwangerschapsmassage op rugpijn, aangezien het behoorlijk zwaar kan zijn voor je rug om continu een kleintje met je mee te dragen. Helemaal wanneer je ook nog zorg moet dragen voor andere kinderen. Bij aanvang van de massage zal de masseur je helpen om in een comfortabele houding te gaan liggen op de massagetafel. Met gevoelige borsten en een groeiende buik is het namelijk niet prettig om plat op je buik of rug te liggen. Je ligt op je zij met een zwangerschapskussen zo dat je tijdens de zwangerschapsmassage lekker comfortabel ligt.

Wanneer je eenmaal comfortabel ligt, zal ik te werk gaan met zachte strijkingen en strelingen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een serie prenatale-massagetechnieken die ervoor zorgen dat je bloedcirculatie wordt gestimuleerd, je minder vocht zult vasthouden en eventuele spanning en stress als gevolg van je zwangerschap verminderen. Je kunt deze massage het beste vergelijken met een Zweedse massage, maar dan volledig aangepast aan jouw zwangerschap.

Logischerwijs vraagt een zwangerschap veel van je lichaam en kunnen klachten zich van je nek tot je tenen voordoen. Een zwangerschapsmassage is daarom gericht op het verlichten van onder andere lage rugpijn, chronische hoofdpijn, zwellingen en stress. Ben je nog niet zo ver in je zwangerschap? Dan is het goed om te weten dat de meeste zwangerschapsmassages pas geschikt zijn vanaf 15 weken zwangerschap.

30 minuten €25,-
60 minuten €45,-
90 minuten €65,-