Aromamassage

Een ontspannen massage met de eterische olie die bij jou past.

Er zijn 3 punten heel belangrijk bij het werken met eterische olie;

  1. Geur
  2. Werking
  3. Kwaliteit

Geur:

Als het gaat om wellbeing, is geur essentieel. Wanneer je een heerlijke ontspanningsmassage wil omdat je erg druk bent in je hoofd, is het belangrijk dat de geur je aanspreekt. Uiteraard heeft ook herinneringen een zeer groot aandeel of een geur lekker is of niet. Heb je een fijne associatie, of juist helemaal niet. Als het om de geur gaat, kijken wij samen waar jij nu behoefte aan hebt; ontspanning of juist activatie.

Werking:

Wanneer de werking belangrijker is, is de geur minder belangrijk. Bijvoorbeeld; gaan we verkoudheid aanpakken, of hoofdpijn, dan is de werking belangrijker dan de geur. Zo heeft of 1 of 2 druppels lavendel een rustgevende werking, maar 4 of 5 een activerende werking.

Kwaliteit:

Uiteraard is de kwalteit van belang voor zowel de geur als de werking. Soms kunnen goedkopere merken de geur enigzins namaken, maar de werking niet. Goede kwaliteit wordt op een duurzame manier geoogst en verwerkt. Dit is de reden dat ik op dit moment met Chi werk.

Wanneer je een aroma massage wil boeken, zorg dan dat je in het commentaar vak je hulpvraag beschrijft, zodat ik vooraf de juiste olie kan maken. Gaat het om een klacht; beschrijf deze dan, gaat het om ontspanning, vermeld dan welke geuren je fijn vindt.

Een onvergetelijke ervaring!