BS Balance

BS Balance staat voor wie ik was, wie ik ben en naar waar ik naar toe ga.

Balans is niet iets wat je altijd kan hebben, zo is het leven niet. Je kunt je hele leven lang proberen om in een constante vorm van balans te zijn, maar dat is naar mijn inziens verspilde moeite.

Leef het leven!

Voel en proef alles om je heen.

Daar horen ook vervelende stressvolle momenten bij. Helaas ja, misschien…. Deze momenten zorgen er ook weer voor dat je beter kunt genieten van de mooie momenten.

Sterker nog, soms moet je eerst terug naar af om weer te kunnen groeien.

Wat is mijn missie hierin?

Ik wil graag zorgen dat jij bij mij je stress kunt achter laten.

Ik kan niet alle zorgen en problemen weg nemen, maar ik kan wel samen met jou ervoor zorgen dat je weer nieuwe stappen kunt maken.

Hoe doe ik dat?

Als sinds 2004 ben ik masseur. Ik ben begonnen als NGS Sportmasseur, omdat ik vanaf het begin al klachten het interessants vond. Dus masseer ik je spieren weer lekker soepel. Hoe langer ik aan het werk was en meer leerde, merkte ik dat ik steeds meer naar de oorzaak wilde gaan. Stress release is een prachtig begrip, en dat krijg je door:

 • Massage; ik heb diverse massage technieken, zie “tab massage”. Jij komt tot ontspanning als we dat doen wat jij nodig hebt. Dat kan een stevige massage zijn of juist een hele zachte lichte massage. Of misschien liever de voeten of het hoofd. Jij bepaalt.
 • Nieuw zijn de meer energetische massages; metamorfose massage en meridiaan massage. Een zachte techniek zorgt ervoor dat de spanning in het lichaam los kan laten en er een diepe ontspanning ontstaat.
 • Met kinesiologie gaan we o.a. door middel van spiertesten op zoek naar waar de stress nu echt vandaan komt. Dit zijn therapeutische sessies.
 • Mix en match! Ik zeg altijd wat ter tafel komt. Misschien wil je een half uur kinesiologie met een half uur massage? Alles kan als het jou maar vooruit brengt.
 • Verder probeer ik met alle kennis die ik heb je te helpen naar een meer ontspannen en gezondere jij! Ik heb in de loop der jaren heel veel kennis op gedaan over voeding, bewegen, masseren, ontspannen en het leven! Door al mijn eigen ervaringen hoop ik jou verder te kunnen helpen.

Dus heb je last van:

 • Stijve spieren
 • Vermoeidheid
 • Stress
 • Onbalans
 • Of ben je gewoon even toe aan een moment voor je zelf
 • Of nog beter je wil je klachten VOOR zijn,

Maak dan een afspraak en we kijken samen naar wat voor jou de beste behandeling is om je weer verder op weg te helpen.

Ik ben niet de persoon die jou “fixt”. Ik ga proberen je beter in je lijf te zetten en uiteindelijk is het je lijf zelf die je zorgt voor herstel, dus zorg er goed voor!

Liefs Brenda

 

BS_Balance_3154_0

BS_Balance_3154_1

Adres:
Max Euwestraat 5
6833 LG Arnhem
Voor afspraken bel: 06-23378787

Afspraak Maken

email info@bs-balance.nl
facebook logo www.facebook.com/bsbalance

 Kvk-nummer: 34264408